top of page

LID WORDEN?

Wat leuk dat je op deze pagina bent beland! Je mag in ieder geval 3x kosteloos meetrainen met het recreantenteam (of het wedstrijdteam als je al ervaring hebt), voordat je een beslissing hoeft te nemen. Bekijk hier de trainingstijden en laat ons even weten dat je langs wilt komen. Hieronder vind je nog wat extra informatie over dergelijke kosten, maar je mag uiteraard ook direct naar onder scrollen en het aanmeldformulier invullen! 

Image by Tomas Eidsvold

1

Lidmaatschap

Recreantlid: Recreanten zijn leden die alleen trainen en meedoen met activiteiten. 

Wedstrijdlid: Deze leden spelen competitie op zondag, hebben naast de recreanttraining ook nog recht op wedstrijdtraining en zijn uiteraard ook welkom bij alle activiteiten. 

Niet-spelend lid: Dit lidmaatschap is voornamelijk voor de oude zielen en/of geblesseerden binnen de vereniging. Zij mogen alleen meedoen met activiteiten, maar zijn niet welkom bij trainingen. 

2

Contributie

Voor alle spelende leden heffen wij een contributie van €90. Hiervan kun je €50 terugverdienen door het doen van werkacties, dit zijn klusjes* waar je geld mee kan verdienen namens de vereniging. 

Voor niet-spelende leden is de contributie gehalveerd. Dit betekent dat zij €45 betalen, waarvan er €25 kan worden terugverdiend. 

*Een werkactie betreft het klaarzetten of opruimen van tentamentafels, of meehelpen bij een evenement. 

3

Extra kosten

Alle recreantleden (en wedstrijdleden die gebruik maken van de trainingen op het RSC), dienen in het bezit te zijn van een sportkaart. Deze kun je te allen tijde afsluiten aan de balie bij Radboud Sport & Cultuur. 

Leden die competitiewedstrijden willen spelen, moeten ook bondskosten betalen. Wedstrijdleden betalen ongeveer €77 voor een heel seizoen. Recreanten mogen, mits ze ingeschreven worden bij de bond, 5 competitiewedstrijden spelen. Zij betalen hiervoor ongeveer €40.

Aanmeldformulier

Wil je lid worden? Vul dan snel onderstaand formulier in! Heb je eerst nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar radboudrangers@gmail.com

Voornaamwoorden
Ik wil het lidmaatschap:
Waar studeer je?
bottom of page