top of page

Clinics

Honkbal en/of softbal wordt vaak geassocieerd met de middelbare school, veel mensen hebben dit vaak bij gym gedaan. Over het algemeen bestaat er 2 soorten mensen: de mensen die het verschikkelijk vonden en de mensen die het fantastisch vonden! Voor beiden groepen bieden wij een clinics op maat aan, of het nou gaan om het verwerken van een trauma of om je jeugd nog een keer te herleven. 

We zijn een hechte vereniging en bestaan voor 80% uit studenten. Ook onze vereniging kent 2 soorten mensen: mensen die het vroeger bij gym fantastisch vonden maar geen ervaring hebben en mensen die al honk-/softballen sinds ze klein zijn. Maar omdat we allemaal ons hart hebben verloren aan deze mooie sport, staan we ook te trappelen om anderen hiervoor te enthousiasmeren. 

Je kunt met allerlei groepen bij ons terecht: basisschool, middelbare school, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendengroepen of andere (sport)verenigingen. Ook geven we clinics aan mensen met een (visuele) beperking. Iedereen is dus welkom en we passen indien nog de clinic een beetje aan zodat het helemaal aansluit op jullie wensen. 

Gemiddeld duurt een clinic 1,5 tot 2 uur. Tijdens de clinic leren jullie de basics van de sport (gooien, vangen, slaan, posities) en sluiten we af met een leuk wedstrijdje. Afhankelijk van de groepsgrootte zullen er 2 of meer begeleiders aanwezig zijn. De clinic kan in overleg op locatie of bij ons op het terrein plaatsvinden. Ook voorzien we jullie van alle materialen die nodig zijn :) 

Mochten jullie interesse hebben in een clinic, laat het ons weten. De prijs en specifieke wensen kunnen besproken worden. Stuur een mail naar radboudrangers@gmail.com

bottom of page